Vi bruker Service Broker til innleie av konsulenter og rekrutteringsoppdrag, og vi setter pris på deres sterke kundefokus. De forstår våre behov og er raske med å agere, og dette passer oss bra slik vi kan fokusere på våre kunder. Vi er svært fornøyde med Service Broker som partner.

Geir Nøstdahl
Geir NøstdahlHead of IT Operations, Elkjøp

I løpet av åtte års samarbeid har Service Broker bidratt til over 200 ansettelser for Steria. De er flinke til å forstå våre kompetansebehov, finner gode kandidater, og jobber effektivt gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Odd Inge BjørdalDirector IM Consulting Services at Steria Scandinavia

Avan har benyttet Service Broker som leverandør av personell for midlertidig innleie og fast ansettelse siden 2006. Samarbeidet har vært en suksess, med høy kvalitet på kandidatene som har blitt presentert for oss. I tillegg ytes det personlig service og rask respons – kvaliteter som sjelden blir feil.

Fred Arne BakkenManaging Director, Avan AS

I over 10 år har jeg kjent Service Broker som et selskap med mål om å være med i ”the long run”. Foruten å være meget dyktige i faget sitt har de en kultur som er preget av høy integritet og myke verdier. Som både kunde og samarbeidspartner opplever man tydelig den gode balansen mellom det profesjonelle og det å bli ivaretatt som enkeltmenneske. Garantert en av årsakene til at Service Broker gjennom alle disse årene har opparbeidet seg så stabile relasjoner.

Terje AndersenCEO, Forse

Jeg har pratet med Helge mange ganger, og kommer nok til å fortsette med det ved korsveier i karrieren. Han er en veldig fin rekrutterer å forholde seg til, og ikke minst sparre med når man gjerne vil gjøre noe nytt, men ikke helt vet hva det nye er. Det er ikke noe stress når du har intervjuer og samtaler med Helge og hans kollega Vidar. Det er lugnt, avslappende og man finner fram til det som passer. Han har også kontakter inn i de fleste av de tunge aktørene innen min bransje, så han har et pre der også.

Kyrre RødsjøsæterProsjektleder

Tusen takk for deres hjelp i Service Broker! Jeg har hatt med 6 ulike rekrutteringstjenester å gjøre i denne prosessen, og dere er helt klart de beste i gamet. Det har jeg ment hele veien.

Michelle AlmnesFikk jobb i Teleplan Consulting høsten 2011

Jeg har kjent Service Broker siden 1998 da de skaffet meg mitt første oppdrag i SAS. Valget var derfor meget enkelt da jeg skulle finne meg ny jobb. Service Broker har meget dyktig medarbeidere som er dyktige på rådgivning og ikke minst å finne rett oppdrag til rett person. Jeg vil på det sterkeste anbefale kandidater og bedrifter å benytte Service Broker.

Bjarte NorheimAnsatt som Senior Konsulent i Teleplan Consulting høsten 2012